A la casa rural podeu arribar amb transport públic fins a la Pobla de Segur (a 10 km de la casa). Nosaltres fomentem l’arribada amb transport públic per ser més responsables amb el territori i per una senzilla raó de “butxaca”. Quant us costaria arribar amb cotxe? Molt més, tal com està el preu del carburant.

Casa Leonardo us farà un 5% de descompte en el preu de l’habitació a tot aquell que arribi a peu, en transport públic, bicicleta o a cavall, per a promoure el transport sense emissions contaminants.

SI voleu arribar amb transport públic teniu dues opcions, amb tren o bus. Podeu veure les línies en el següent enllaç.

Personalment us recomanem el tren, ja que el paisatge és preciós. Gaudireu del trajecte conegut com el Tren dels Llacs, i assaborireu les vacances tan bon punt haureu sortit de casa.

Potenciem la mobilitat sostenible (sense cotxes) al mateix temps que us proposem activitats ecoturístiques respectuoses amb el medi, i us garantim la mobilitat mitjançant serveis de trasllats (taxis).

I un cop arribats a casa, podreu simplement descansar, no fer res, o caminar, caminar i caminar. Des de casa us hem preparat 4 circulars, la Flor de Casa Leonardo, que podreu fer estant mínimament en forma, gaudint per exemple de l’Estany de Montcortès, només a 2 hores de casa; del pont del Diable, de les vistes de Cérvoles, de les viles closes, dels pobles abandonats, dels dòlmens… També teniu infinitat de rutes amb BTT per realitzar.

A la nostra casa rural, veniu amb transport públic, comenceu a caminar i descobrireu la vall Fosca, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, les esglésies romàniques de la vall de Boí i del Pirineu!