Similar als quatre pètals d’una flor, es tracta d’una proposta de quatre itineraris circulars de senderisme que surten des de la nostra casa rural. Cada una de les etapes (o pètals) disposa del seu planell amb els detalls de la ruta a peu. També s’ofereix un aparell GPS gratuït per tal de seguir les rutes mitjançant els tracks corresponents.

Les rutes amb estrella que podeu caminar des de Casa Leonardo són quatre circulars. L’objectiu de cada dia serà: l’estany de Montcortès, el pont del Diable, el poble de Cèrvoles i la Casa Encantada.

Aquí trobareu tots els camins que podeu fer des de Casa Leonardo sense tenir que agafar el cotxe. Aquests són els que us recomanem ja que des de casa fomentem la mobilitat sostenible.

Agafeu el paquet de senderisme i gaudiu de :

– 1 nit en habitació doble en règim de mitja pensió.

– Planell i tracks de les circulars.

– GPS gratuït amb explicació sobre el seu funcionament.

– 1 bossa de pícnic.

– Late check out (sortida fins a les 17:00h) segons disponibilitat.

 Preu per dia: 75,00€ per persona en habitació doble i multipliqueu-ho pels dies que vulgueu practicar senderisme. Teniu molt territori per caminar.

75,00€ x 1 (un pètal)= 75,00€

75,00€Cx 2 (dos pètals)= 150,00€

75,OO€ x 3 (3 pètals) o= 225,00€

75,00€ x 4 (pètals)= 300,00€ =LA FLOR DE CASA LEONARDO

Si voleu estar uns dies a la nostra casa rural i fer diverses circulars a peu amb l’objectiu d’aprendre i formar-vos sobre el territori, us oferim vacances entre herbes, vacances de naturavacances entre bolets, i camins entre formatges.

Un cop hagueu arribat a Casa Leonardo, a la nostra casa rural, oblideu-vos del cotxe i  comenceu a caminar la infinitat de rutes de senderisme que us posem al vostre abast! Caminant podreu conèixer la vall Fosca, Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici i el Pirineu en general !

Aconsegueix caminar  tots els pètals de la casa rural i obtindràs La Flor de Casa Leonardo!