Aquesta proposta combina el senderisme amb els formatges. Es tracta de fer dues excursions a peu, sortint des de la nostra casa rural, per tal d’anar a visitar dos productors de formatges, on a més es farà un tast dels productes elaborats. Per a cada una de les excursions-etapes, s’han preparat uns plànols amb els detalls de la ruta. També s’ofereix un GPS gratuït per tal de seguir les rutes mitjançant els tracks corresponents.

Des de la nostra casa rural us proposem un cap de setmana diferent on tot caminant descobrireu dues formatgeries artesanals del Pallars.

Dissabte

10:00 h Transfer amb taxi fins a Corroncui on podreu veure l’explotació d’ovelles  Or Blanc. I coneixereu els productes que transformen a fora de l’explotació. Un cop visitada l’explotació agafareu antics camins passant per la Casa Encantada, Cadolla, Naens per arribar a Senterada. En arribar a la casa rural, fareu un taller de transformació de la llet en mató, el qual delectareu en el sopar.

Diumenge

Sortida caminant cap a Puigcerver on a les 11:00h se us farà la visita a l’explotació de formatge ecològic de Puigcerver  i on podreu veure també l’obrador, i conèixer els seus productes fets amb llet de cabra ecològica. Després de la visita podreu anar a visitar l’estany de Montcortès per tornar caminant cap a Senterada.

El preu inclou:

– Transfer Senterada- Corroncui

– Preu de l’estada de dues nits en habitació doble en règim de mitja pensió per persona

– 2 pícnics amb carmanyola

– 2 visites a les formatgeries amb tast

– 2 formatges

– Planell i tracks

– GPS gratuït amb explicació sobre el seu funcionament

– Taller de com fer mató

– Late check out (sortida fins a les 17:00h) segons disponibilitat.

Preu : Des de 190€ (preu per persona en habitació doble)

Suplement de 10,00 diaris per estades en habitació doble ús individual.

 

Camins entre formatges és la millor manera de descansar en una casa rural amb encant, al mateix temps que es fa salut tot caminant i es coneixen i es degusten uns dels millors productors formatgers del Pirineu!

Consulteu la nostra agenda per saber quins caps de setmana oferim aquesta activitat. Pròxim cap de setmana a determinar.