A casa nostra tot gira entorn de la taula.

Oferim la possibilitat de sopar i esmorzar amb productes frescos, locals i artesanals de cultiu ecològic i de qualitat. És una cuina senzilla com la que feia l’àvia, seguint les bases de la cuina tradicional catalana amb productes de la nostra terra i de temporada.

Comencem el dia amb un bon esmorzar, on sucs, tes, cafès, fruites, pa, pastissos i melmelades fetes a casa no poden faltar. I si us agraden els embotits i formatges, us n’oferirem de típics de la zona, aquestes són les nostres especialitats, imprescindibles per començar bé el dia.

Al migdia no fem dinars però us podem indicar els excel·lents restaurants de la zona o, si aneu d’excursió, us podem preparar un pícnic amb allò que us vingui més de gust.

A la nit un bon sopar se us servirà. Us oferim uns entrants, acompanyats de plats típics de la terra, i per acabar un bon postre casolà. Segons l’època degustarem productes de l’hort, de la caça, productes com els bolets o la carn ecològica de la Vall Fosca. Tot remullat amb un bon vi de la terra.