El Pallars Jussà no ofereix una sola postal, n’ofereix moltes i variades.

Un clima mediterrani al sud i un altre més continental al nord fan del Pallars Jussà un territori paisatgísticament molt ric. Des de la serra del Montsec a la part més meridional, passant per la serra de Carreu i el Boumort fins arribar als cims més alts de la comarca com el de Peguera o Saburó amb més de 2.900 m d’altitud, trobem una gran diversitat de fauna i flora.

Tant és si el recorrem en cotxe, a peu pels nombrosos camins i rutes o en BTT, el Pallars és sempre únic. La Vall Fosca i la Vall de Manyanet ens conviden a visitar més de trenta estanys, uns paisatges d’alta muntanya, amb cims que voregen els 3000 m. d’altitud, i que poden esdevenir ideals per als excursionistes. El Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici és un lloc de visita obligada pels amants de la natura. La porta d’entrada de la comarca a l’únic Parc Nacional que hi ha a Catalunya, és el telefèric de Sallente-estany Gento que supera un desnivell de 450 m. en 13 minuts, a una velocitat ideal per gaudir del paisatge.

Impossible avorrir-se davant la gran diversitat d´activitats.

Et facilitarem tota mena de llibres, guies i mapes, i quan sigui necessari et reservarem les activitats que desitges realitzar.

Guidd