La nostra casa de turisme rural a la vall Fosca és ideal per realitzar senderisme. Els amants de la natura i l’esport troben en els paisatges naturals del Pallars infinites rutes a peu i senders que permeten descobrir la bellesa de les nostres muntanyes. Alguns senders sobrepassen la comarca cap a les veïnes, però no per això menys interessants.

Des de Senterada teniu infinitat de rutes a peu, i us aconsello les següents:

A Casa Leonardo som conscients de les vostres necessitats i tenim els serveis adaptats.

Casa rural amb serveis adaptats per senderistesPer tal d’oferir-vos la millor acollida hem adaptat els nostres serveis a les vostres  necessitats i hem estat certificats amb l’acreditació Benvinguts!  per tal de garantir-vos  un allotjament pensat per vosaltres.

Si voleu practicar senderisme, Casa Leonardo us facilita els tracks, plànols, pícnic, informació, lloc per guardar i netejar les botes i també un assecador de botes.

Casa rural ideal per la pràctica del senderisme, per fer rutes a peu!

Des de la nostra casa rural us proposem diverses rutes amb estrella: la flor de Casa Leonardo , green holidays, vacances entre herbes, vacances de natura, vacances entre bolets o camins entre formatges, que són rutes circulars en què torneu a dormir a casa. També us proposem rutes semiitinerants cap a d´altres allotjaments o rutes itinerants, dormint cada nit en un allotjament rural diferent, com és la Ruta del Cinquè Llac.